Skip to main content

Oproep voor posters op de landelijke Innovatiedag op 29 mei

Heb jij een tof innovatieproject waar de hele sector van moet weten? Dien dan een voorstel in voor een posterpresentatie op de landelijke Innovatiedag op 29 mei in de Prodentfabriek in Amersfoort. Zowel bibliotheken als POI’s kunnen meedoen. De aanmelddeadline is vrijdag 3 mei.

Op woensdag 29 mei 2024 komen zo’n 250 innovatoren uit de bibliotheeksector bijeen in de Prodentfabriek in Amersfoort om kennis te delen, geïnspireerd te raken en te leren van elkaar, maar ook vooral van anderen. Het thema van dit jaar is ‘Leren van buiten’ en de dag kent een rijk programma met keynotes, panelsessies en workshops.

Posterpresentaties

Daarnaast kan je op deze dag je eigen innovatie onder de aandacht brengen door middel van posterpresentaties. Dé ultieme kans om jouw project in de spotlight te zetten, om in gesprek te raken, inspiratie op te doen of nieuwe samenwerkingen te smeden.

De posterpresentaties vinden plaats van 11.30 tot 14.30 uur en krijgen een centrale plek in de Prodentfabriek. Belangrijk is dat je die dag aanwezig bent om je poster te presenteren. Dit mag je ook met een collega of samenwerkingspartner doen.

Oproep voorstellen

We nodigen zowel POI’s als bibliotheken van harte uit om een postervoorstel in te dienen. Vul hiervoor uiterlijk vrijdag 3 mei het formulier in en mail ons beeldmateriaal van je innovatie. Je krijgt binnen een week na de sluitingsdatum bericht of je voorstel is geselecteerd voor een poster op de Innovatiedag. We kijken naar aansluiting bij het thema ‘Leren van buiten’, diversiteit en spreiding.

Wanneer je voorstel is geselecteerd, hoef je niet zelf aan de slag met het ontwerpen en drukken van de poster. Dit doen wij aan de hand van een sjabloon. Zorg dus dat de gegevens die je invult op het formulier correct zijn en een goed beeld geven van je innovatie.

Er is een beperkt aantal plekken voor posters, dus twijfel niet te lang en dien je voorstel in! Wij kijken ernaar uit. Heb je vragen? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Hartelijke groet,

namens de Programmacie van de landelijke Innovatiedag

Pepijn Lemmens (Cubiss)
Ivo Steenbergen (SPN)
Erik Boekesteijn (KB)
Mirjam Wijers (BIJ de bieb)
Maja van Eijndthoven (BiSC)
Froukje Stuursma (Biblionet Drenthe)

Froukje Stuursma

Adviseur provinciale ondersteuning
Meer weten? Froukje Stuursma kan je verder helpen.

Bijlagen